Podpałka biała do grilla, kominka, pieca, ogniska, 32 kostki
0.28 kg
Opis
SPOSÓB UŻYCIA
Odłamaną kostkę położyć na palenisku i podpalić. Następnie obłożyć węglem lub drewnem tak, aby nie zdusić ognia. Pieczenie potraw na grillu rozpoczynać po całkowitym wypaleniu podpałki.
UWAGA
Przechowywać poza zasięgiem dzieci.
Nie używać spirytusu ani benzyny do rozpalania oraz ponownego rozpalania po zagaśnięciu.
Substancja łatwopalna (Nafta). Działa drażniąco na skórę. Działa toksycznie na organizmy wodne, w przypadku dłuższego kontaktu. w razie potrzeby zasięgniecia porady lekarza, zabrać ze sobą opakowanie. Przechowywać w miejscu nie dostępnym dla dzieci. Przechowywać z dala od źródeł ciepła/iskrzenia/otwartego ognia/gorących powierzchni. Stosować rękawice ochronne.
opakowanie: karton
producent: RYDEŁKO